Echipa AmFiTeatru 7

amfischewIlinca Prisăcariu – AşFiDirector

Sunt foarte multe lucruri care se petrec de partea cealaltă a prismei. Întâlneşti oameni cu care împărtăşeşti aceeaşi pasiune, dar şi care abia descoperă ce înseamnă teatrul, oameni veseli, energici, curioşi, nerăbdători. Îi găseşti pe toţi acolo, parcă aşteptându-te, zâmbind larg şi pregătindu-se să îţi ofere un megaîmbrăţişoi şi să îţi transmită că da, locul tău este aici, acum. Tot ce poţi face este să te bucuri că iei parte la experienţa asta. Să te afli în mijlocul lor, să respiri acelaşi aer cu ei, să îi asculţi şi să dăruieşti din energia ta pentru a contribui la experienţa asta frumoasă pe care o reprezintă festivalul AmFiTeatru. Fiecare om, fiecare zâmbet, fiecare îmbrăţişare strânsă, fiecare spectacol, fiecare activitate înseamnă un plus de fericire şi o reconfirmare a faptului că împreună = AmFiTeatru 🙂

 

Florin Aioane – AşFiDirectorflorin poza amfi
Nu cred că aș putea vreodată să sintetizez experiența AmFiTeatru. Poate dacă m-aș sprijini de niște cuvinte cheie cum ar fi: efervescență, joacă, curaj, libertate, limonadă, prieteni, împreună și, evident, teatru.  Festivalul acesta are un rol purificator. Odată intrat în incinta Memorialului de la Ipotești ești obligat să renunți la toate grijile si preocupările care-ți macină sufletul și să te bucuri, împreună cu cei din jur, de faptul că ești om. După trei zile de teatru, patru nopți de dormit în căbănuțe și zeci de întâlniri cu tot soiul de indivizi o să înveți să prețuiești mai mult viața și să fii adevărat!

 

Raluca Viziteu – Voluntariraluca amfii poza

Pentru mine este deja a treia oară când vine acea perioadă a lunii aprilie când nu poţi simţi, vedea sau vorbi altceva în afară de TEATRU! AmFiTeatru este parte din mine – acea parte care continuă să evolueze, să prindă aripi din ce în ce mai mari şi de la an la an să zboare tot mai sus. Este foarte greu să exprimi în cuvinte tot ce simt datorită acestui festival şi din acest motiv trebuie să vii aici să priveşti, să primeşti şi să dăruieşti! Doar ÎMPREUNĂ PutemFiTeatru.

 aida

Aida Boca – Voluntari

AmFiTeatru e minunat. E festivalul care mă face să îmi întrec limitele și să mă conectez cu niște oameni minunați. Nu știu cum să descriu ce înseamnă AmFiTeatru pentru mine. Nu e ca o gură de aer proaspăt. E ca o gură din cel mai dulce și parfumat suc din lume din care e de ajuns să gust odată ca să îmi fie dor restul anului.

 

Bianca Ionescu – Voluntari

bibu amfi

AmFiTeatru are tot ce-i trebuie: joacă, zâmbete, limonadă, sclipici, raze de lumină, adolescenți, vise și, bineînțeles, teatru. 🙂 Ajungând la ediția a 7-a, a avut toată lumea explozii de idei care ne-au ținut în priză si, fără să ne dăm seama, am materializat cele mai drăgălașe stări care se aflau in noi și cu care sperăm să rămână toți cei ce iau parte la experiența AmFiTeatru.

P.s. Am început și am încheiat cu „Amfiteatru” fără intenție, thehe.

 

Alexandra Iftinca – Monitori
casi amfi
AmFiTeatru este festivalul la care am participat pentru prima dată, la care am urcat pentru prima dată pe scena, la care am descoperit o mulțime de oameni care iubesc teatrul la fel de mult ca mine… Pot spune că am crescut o dată cu acest festival şi că pentru mine AmFiTeatru = acasă.

 

 

Andreea Lupu – Imagineamfi andreea lupu

Anul acesta Amfiteatrul ăsta năzdrăvan şi cu capul în nori a împlinit şapte anişori şi m-a lăsat pe mine să încerc sa-i fac nişte hăinuţe noi. Şi cum e mare acum… şi îi place să se alinte sub norii de ploaie primăvăratici suspendaţi deasupra oraşului, pentru ca înăuntrul lui e mereu soare, s-a ales cu un curcubeu pe care-l poartă fericit săptămâna asta. Eu n-am făcut decât să-l văd cum înfloreşte din lumină.

 

Emma Mateciuc – Mediaemma amfi

AmFiTeatrul e calea către cunoaştere. Te poţi aventura pe mare, fără să ai habar unde vei avea să ajungi. Contează doar călătoria și legăturile pe care le creezi cu oamenii de lângă tine. Şi dacă te pierzi, ţine minte că aici nu eşti singur. Uită-te prin prisma teatrului şi respiră! Fără respiraţie nu există inspiraţie.

 

Livia Anuşca – Medialivia amfi

Experiența AmFiTeatru este una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. Pur și simplu, o dată ce faci parte din festival nu te mai poți sătura de el,indiferent ca ești voluntar sau organizator. E extraordinar să vezi cum un grup de adolescenți fac ceva atât de frumos și plăcut. Și de foarte multe ori, când ești la festival și ești cuprins de toată atmosfera AmFiTeatru, chiar nu iți vine sa crezi că tot ce te înconjoară este realizat și gândit de tineri.
Efectiv, eu nu îmi pot exprima concret sentimentele față de AmFiTeatru pentru că  sunt mult prea multe lucruri pe care le-am experimentat pe parcursul celor 4 ediții  la care am participat ( să spunem 3 jumătate pentru că ediția a 7a încă nu a început) dar un lucru știu sigur: dacă vii la AmFiTeatru sigur nu ai sa regreți.

 

Florin Ivancov – Mediaiv amfi

De la ediția 5 încoace tot am fost teatru. La 5 nici măcar nu aveam vreo treabă cu vreo trupă sau cu teatru-n general(ă). Eram în clasa a 8 a și voiam doar să văd ce e cu acest festival la noi în oraș. Am vorbit cu mama să-mi facă rost de o scutire pe 3 zile (că de, învățam de după amiază și spectacolele de după amiază se jucau) și surprinzător, a fost de acord. Sincer, 3 zile nu am fost la școală, dar am simțit că am fost educat de 5 ori mai mult decât m-ar fi putut educa profesorii în două semestre. Acum aștept 7, că pare mai bun decât un 10.

 

Răzvan Wolf – PR şi Publicitaterazvan amfi

Să descriu AmFiTeatru… Păi, e simplu, suntem o familie mare şi ciudată care face chestii interesante în vederea cultivării şi dezvoltării simpatiei noastre pentru teatru.

 

Carina Cozminschi – PR şi Publicitatecarina amfi

AmFiTeatru e unul din lucrurile alea pe care nu îți dai seama că le aștepți tot anul, dar cum se face aprilie, pieptul ți se umple de fluturi, zâmbetul se face comod pe buze și oamenii frumoși ți se culcușesc în inimă. E frumos tare, ce să mai? Și mai e și al nostru pe deasupra!

 

Mulţumim Asociaţiei Culturale Amfiteatru-2006, Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani, Memorialului Ipoteşti – Centrului Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, prietenilor Lenuş şi Gelu:)
Împreună = AmFiTeatru
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.