Toți privesc înainte

 

Sunt puține lucruri pe care ni le dorim mai mult decât curajul de a fi liberi, și asta mai ales în perioada adolescenței. Această dorință e una din pietrele de temelie ale festivalului de teatru adolescent AmFiTeatru și cu atât mai mult a spectacolului „Toți privesc înainte” de Mihai Ignat. Un joculeț, spectacolul reușește, printr-o naturalețe greu de reprodus, să atingă subiectele sensibile ale acestei perioade cheie din viața fiecăruia – adolescența.

Dintr-o joacă aparentă, spectacolul devine reprezentativ pentru emoțiile, frustrările, concepțiile și greutățile unei generații care ține cu dinții de libertățile și principiile sale, punând în prim plan un grup de prieteni care au curajul sa fie ei înșiși.

Îți propunem să fii parte din experiența acestei vârste a autodescoperirii Joi, 7 aprilie, în Grand Irish Pub. Vino dacă vrei să îi vezi Bibu, Cezara, Alexandra, Lorin și Florin, Emma, Carina și Aida, cum „Toți privesc înainte” cu frică și curaj deopotrivă.

Te așteptăm cu drag și, ca să ne pregătim de Marea Joacă de pe 13-16 aprilie, te rugăm ca la intrare să contribui cu 5 lei- un efort mic, dar apreciat din plin! Le vom fi recunoscători şi celor care vor dori să susţină festivalul şi cu alte donaţii.

12980869_936014696512490_891554952_o

(Carina Cozminschi)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.