Echipa AmFiTeatru 8

Raluca ViziteuRaluca Viziteu (AșFiDirector)
Împreună AmFiTeatru. Cred că asta este baza a tot ceea ce se întâmplă înainte, atunci și după festival. Doar împreună am reușit să transformăm vise în realitate.Acesta este locul în care m-am descoperit pe mine, am descoperit oameni minunați și în care mi-am dat seama cât de frumos este să lucrezi cu oamenii, să întâmpini obstacole și să le depășești împreună. AșFiTeatru? Categoric. Am optat să mă joc, să (mă) descopăr, să zâmbesc, să râd, am ales să fiu teatru. Voi ce alegeți?
Doar Împreună PutemFiTeatru!


Tizu GabiGabriel Tizu (AșFiDirector)
Bucurie, entuziasm, teatru, copilarie, amintiri, socializare, prieteni și pot continua așa la nesfârșit.
Am intrat în festival prin a fi voluntar, un simplu voluntar cum gândeam pe atunci, asta pe la ediţia 5. Apoi am intrat în Atelierul de teatru și așa am devenit și unul din organizatorii acestui festival. Nu este o treabă ușoară și dacă nu vrei, nu o faci…dar ar fi pacat să ratezi asemenea ocazie fiindcă, pe scurt, e magic. Am crescut ușor, ușor și am ajuns în cele din urmă la ceea ce mi-am dorit de prima dată când am ajuns și anume…
Te las pe tine sa descoperi și poate, cine știe, avem aceeași părere.


lupoaica

Andreea Lupu (Imagine)
Anul acesta am pus un zâmbet sub năsucul lui Amfiteatru. Vedem la anu’, oricum m-am stabilit într-un colț de prismă și nu mai vreau să ies niciodată.


Emma Mateciuc

Emma Mateciuc (Imagine)
Nu am considerat niciodată AmFiTeatru un festival, ci mai degrabă un prieten pe care-l văd o dată pe an și nu mai pot de dorul lui. Pe tot parcursul anului tot aud lume vorbind despre el și despre cum i-ar putea face primirea mai călduroasă. Și apoi vine aprilie și toată lumea e agitată și umblă de colo-colo și vin oameni frumoși din alte orașe că să-l vadă, iar când vine, pff, e un fel de explozie de fericire și energie. Toată lumea se așează în jurul lui și, nu știu, cred că împrăștie cu stare bună peste ei pentru că toţi încep să zâmbească, să îmbrăţișeze și să se joace.


liviaLivia Anușca (Media)
Inima mea urmează să fie completată cu o a opta bucățică. Nici nu-mi vine să cred că suntem deja în aprilie și AmFiTeatru e așa aproape. E foarte greu să descriu festivalul în cuvinte pentru că ar fi atâtea de spus și nu știu de unde sau cu ce să încep.
Pentru mine, AmFiTeatru a devenit un sentiment pe care nu îl pot descrie, un sentiment pe care doar îl simt puternic și intens, care înflorește din ce în ce mai frumos și colorat de la o ediție la alta, lăsând în sufletul amprente de îmbrățișări, zâmbete largi și curcubee .


Boca AidaAida Boca (Voluntari)
AmFiTeatru e perioada din an când și eu și oamenii din jurul meu ne dezmorțim puțin aripioarele și începem sa bâzâim pe la teatru, pe la Ipotești și prin tot Botosaniul.
E perioada în care avem așa multa energie încât suntem în stare sa punem un oraș întreg în mișcare. E perioada în care atunci când vedem un tricou albastru zâmbim.
Când bem muuulta limonadă.
Perioada în care întâlnim oameni noi, entuziaști și pasionați.
Perioada când facem ce vrem 😉


Alexandra MarinituAlexandra Mariniţu (Evenimente)
La AmFiTeatru am descoperit cât de mulți oameni pot iubi ceea ce iubesc și eu. Nu mi-am dat seama poate nici din prima ediție la care am fost,dar pe parcurs ce festivalul evoluează realizez că nu sunt doar mulți oameni care iubesc teatrul, ci exista această dragoste la fiecare generație.
Ca organizator, AmFiTeatru mi-a dat sentimentul că noi,adolescenții, suntem capabili de orice,tocmai prin entuziasmul și vulnerabilitatea noastră! Și știu că acest sentiment se va strecura la fiecare ediție și în fiecare persoană care trece prin AmFiTeatru!


bibuBianca Ionescu (Evenimente):
Uooof, ș-am ajuns să scriu ceva și despre AmFiTeatru 8. Ce să vă mai zic nou? Cu ce cuvinte să vă mai explic eu ce stări trăiesc înainte,în timpul festivalului și după ce se termină? Tot ce pot adăuga este că la fiecare ediție îmi dau seama că am mai crescut și eu câte un pic,dar entuziasmul și nerăbdarea care se instalează înainte de AmFi e mereu la aceeași intensitate. Serios, e super copleșitor, imaginați-vă cum rezist eu cu atâtea bătăi de inimă accelerate,am noroc că există restul AmFitirienilor care mă ajută să țin pasul,că altfel…


Carina CozminschiCozminschi Carina (Ecologic și PR și Publicitate)
Sunt puține lucruri de care sunt sigură pe lumea asta, dar pot să spun, fără sa ma îndoiesc un moment că sunt gata să aud, să văd, să gust, să miros, să simt și să respir AmFiTeatru.


Cezara FlorescuCezara Florescu (Ghid/ușii)
Numai când aud AmFi, deja mi se imprimă un zâmbet colorat pe față, iar când începe festivalul sunt un fel de AșFiZâmbețel.


anaAnamaria Rusu (PR și Publicitate)
Nu există sentiment ce poate fi explicat concert, pot să fac o descriere a AmFiTeatrului din puţine cuvinte și să nu se prindă lumea ce vreau să spun, o s-o fac din câte pot. AmFiTeatru e sentimentul ălă mișto de imediat după ce ţi-ai luat o bomboană și știi că te ţine și că e exact ce ai nevoie. Ideea e că sunt tot un copil, dar AmFiTeatru nu e cea mai ușor de luat bomboană. Și mai e și plăcerea că nu doar eu simt ce simt. E ceva ce nu-i individual, e întotdeauna ÎMPREUNĂ!


Razvan WolfRăzvan Wolf (PR și Publicitate)
Just go with the flow and let there be light.


IvFlorin Ivancov (Media)
Media mea e 10.


Diana StirDiana Știr (Voluntari)
Aș putea să vorbesc ore întregi despre AmFiTeatru și despre cât sunt de îndrăgostită de festivalul ăsta, dar pe scurt e cerul de aprilie de deasupra noastră care ne mobilizează și ne face să vrem să fim teatru. Împreună. Pentru că doar împreună AmFiTeatru.


Bianca PlacintaruBianca Plăcintaru (Ecologic)
AmFiTeatru e chestia aia pe care o aștepți tot anul și nici nu-ți dai seama când apare, odată cu florile de cireși din aprilie. Ce îmi place la AmFiTeatru e că te ajută să crești cu fiecare ediție, iar tu poți să il ajuți să prindă din ce în ce mai mult contur și ca să ne iasă, punem mult sclipici, lipici și zâmbete în obiectele ecologice pe care le facem alături de voluntari si care devin, de la o ediție la alta, dovada ca prin Amfiteatru primăvara ne intră in suflete.


Cristina bobocCristina Boboc (Ecologic)
Oameni faini, zâmbete largi, joacă, limonadă, îmbrătișări calde și, nu în ultimul rând, teatru – AmFiTeatrul are tot ce-(ț)i trebuie. Un an întreg aștept cu nerăbdare următoarea ediție AmFi și numai gândul că se apropie face să-mi înflorească ceva în suflețel iar în stomac îmi apar renumiții fluturași care nu dispar nicicum . Este o experiență unică, de care nu te saturi vreodată.


DorianaDoriana Mihai (Ecologic)
Departamentul ECO este despre cum încercăm să armonizăm bucuria pentru lucrurile făcute cu drag, între oameni, cu zâmbetele sub chip de mulţumire din partea celor care le admiră. E despre natura omului, Natura noastră și natura unui zâmbet.


Diana AmitroaieDiana Amitroaie (Ghid/ușii)
AmFiTeatru- sudoare, zâmbet, farmec-simplu. Are tot ce trebuie: oameni necunoscuți pentru 10 minute, și tovarăși de petrecere și povești în următoarele 48 de ore. Nu prea știam ce înseamnă asta în anii trecuți- nu că acum știu prea bine- dar să spunem că ediția a 8 a m-a cam bagat în jocul ei, iar asta e cool.


Anamaria CoditaAnamaria Codiţă
AmFiTeatru e un joc in care nu capeți premii, ci prieteni.


Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.