Am dăruit împreună!

AmFiTeatru, festivalul de teatru adolescent din oraș, ajunge la a 9-a ediție. Așa că ne-am gândit să fim și noi  în spiritul sărbătorilor și am plecat cu sacul în spate porniți pe dăruit!
Pe 20 Decembrie 2016 copiii de la Centrul de primire a copilului în regim de urgență „Micul Prinţ”, pentru 20 de copii din Bucecea şi pentru tinerii de la CITO (Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională), din cadrul DGASPC, Botoșani au avut primit o vizită-surpriză.
Bobocii Atelierului de Teatru au pregătit momenţelul „Epoca fabuloasă a tranziţiei nasului”, despre joc, joacă, copilărie, special lucrat cu entuziasm  pentru acest eveniment.

Datorită jucăriilor, cărților, hăinuțelor, cadourilor donate de oameni darnici la punctele de colectare de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, și Colegiul Național „A.T. Laurian”, spiridușilor AmFiTeatru le-a fost ușor să bucure şi 20 de copii din Bucecea.

A fost pentru a dărui, pentru a bucura, pentru a înflori speranța în sufletele unor copii care îţi zâmbesc cald şi sincer, ascunzând cu grijă experiențele mai puţin plăcute ale vieţii. Suntem AmFiTeatru tocmai prin mulțumire şi dăruire, prin aceste momente în care energiile noastre se intersectează şi cu zâmbetele de pe chipurile copiilor.

Ne-am despărțit de aceste suflete speciale cu inimile inundate de bucuria de a dărui şi cu convingerea că vom reveni la ei de fiecare dată cu iubire şi compasiune.

Mulțumim din suflet tuturor celor care ne-ați ajutat să aducem zîmbete de Crăciun. Amfiteatru vă transmite cu toată căldura pe care ne-ați ajutat să o împărțim Sărbători fericite! Am fost cu adevărat o comunitate, am fost cu adevărat Amfiteatru!

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.