SPRIJINĂ AmFiTeatru 9!

De data aceasta Luni nu mai este personajul negativ. De data aceasta Luni este teatru! Date-ul său, 20 martie, este foarte emoționat pentru că trebuie să se vadă cu Luni la ora 18.00 la Casa Tineretului din Botoșani. Exaaact,  Atelierul de teatru va avea premiera spectacolului CHATROOM ! Spectacol cu strangere de fonduri pentru cea de-a 9a aniversare a Amfiteatrului, festival adolescent ce se va desfășura între 26-29 aprilie 2017. Vrem să-i pregătim un festival surpriză dar avem nevoie de sprijinul vostru pentru a reuși.
Intrarea este liberă, dar orice ajutor financiar este binevenit pentru ca AmFiTeatru 9 să fie o experiență cât mai frumoasă pentru participanții din țară și pentru comunitatea botoșăneană. Haideți să le dăm lui Luni și 20 martie o șansă la ora 18.00 și să începem săptămâna cu acest eveniment pe post de “dușul rece” – un duș de energie, chiar.
Chat Afis
Chatroom este un spectacol despre frustrările adolescenților vărsate pe internet, unde libertatea de a nu avea o identitate poate crea nedreptăți. Cei șase adolescenți ce se pierd într-un chatroom se transformă în clișee care experimentează adolescența: o trecere de la ruinele lumii copilăriei la cea a adulților care e încă inaccesibilă. Ei nu se regăsesc nicăieri, nici în lumea familiei, nici lîngă prietenii și poveștile copilăriei care se deformează din cauza transformărilor.
Distribuția:
EVA – Diana Amitroaie / Anamaria Rusu
WILLIAM – Alexandru Gorghe
EMILY – Anamaria Codiță
JACK – Robert Onofrei
JIM – Bogdan Bogdănoiu / Alexandru Andrian
LAURA – Diana Bălăucă
UMPALUMPAZ – Iuliana Balan, Adela Bradu, Irina Ciobanu, Larisa Fedeles, Ilinca Hangan, Ruxandra Moraru, Bianca Sălceanu, Anamaria Vieru
Regia:
Alexandru Gorghe
Scenografia:
Atelierul de teatru
Cu puțin ajutor din partea prietenilor Lenuș și Gelu Ʀîşca
Vă așteptăm cu brațele deschise! Veniți să ne compunem perfect prin teatrul de adolescenți!
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.