perfect compus

O întrebare aparent banală: De ce teatru adolescent? Adică, se înțelege de ce teatru, dar care-i treaba cu adolescența? Ei bine, în adolescență se amestecă emoțiile cu școala și familia și toate reacțiile astea pot fi ”stabilizate” de teatru printr-o putere foarte mare: cea a oamenilor de lângă tine, de care ai nevoie și care au nevoie de tine. Teatrul îți arată în ce locuri nu ești perfect pentru simplul scop de a te lăsa completat de ceilalți. E o joacă de la melancolie tocmai până la entuziasm, de la dramă la comedie, dacă vrei. 😉

„Când spun Amfiteatru, la ce mă gândesc?” Și prin mulțimea de sinonime am găsit întâlnirile dintre oameni și discuțiile lor, modelele și oamenii inspirați, actorii și spectatorii. Și ne propunem să continuăm rotunjind mai tare punctul de pe i.

Anul ăsta îți propunem să încerci să te arăți sensibil, să încercăm să ne compunem perfect cu imperfecțiunea noastră prin teatru. Cu alte cuvinte, să strigăm „Împreună Amfiteatru!” cum nu am mai strigat până acum.

Vom compune un puzzle uriaș! Piesele? Cele 9 trupe participante, juriul, spectacolele invitate, prietenii festivalului, Botoșaniul și oricine vrea să ni se alăture în căutare.

E amuzant cum ceva la condițional optativ poate fi atât de perfect compus! AmFiTeatru 9 a venit la timp!

AmFi9 anunț trupeFBcover

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.