o 9 echipă AmFiTeatru

 

_DSC0240Iulia Ispas
A
șFiDirector

Acum câțiva ani auzisem de acest festival, dar îmi era frică, într-un fel, să vad despre ce e vorba. Am intrat în Atelierul de teatru și lucrurile au venit de la sine. Nu credeam că mă pot schimba, participând la un festival de teatru, dar pot spune că am învățat, cumva, să mă responsabilizez și să îmi dezvolt mult mai mult anumite laturi ale personalității. Fiind in clasa a 12-a, AmFiTeatru e un fel de rămas-bun de la Atelier, de la toata treaba asta cu teatrul adolescent și tot ce înseamnă. În toată goana și amețeala pentru alegerea planurilor de viitor, găsesc timp, iubire și atenție pentru organizarea acestui festival. E ca si cum copilul din mine nu își permite încă să înceteze a exista. Pana la urmă despre asta e vorba, nu?


_DSC0256Florin Ivancov
AșFiDirector

Ceea ce mă bucură mai tare decât primăvara și AmFiTeatru este să aștept primăvara și să organizez AmFiTeatru.


_MG_0851Victor Drăghici
Sponsorizări

Pur și simplu fac ce pot ca să ne distrăm cât mai bine la AmFi. Banii ajută nițel, și de-aia m-am dus anul ăsta la Sponsorizări. Cam asta-i treaba.


_DSC0233Ana Țăranu
Imagine, Cazări

Amfiteatru e asemeni unui cumul de nori care pornesc într-o călătorie prin aprilie, cam aşa. Neștiind unde o să ajungă, însă veseli, ghiduşi, emoționați şi mereu împreună, ajungând în fiecare an să se ghemuiască în inima cuiva. Sau se mai urcă undeva pe cer pentru a răcori suflețelele oamenilor, ca mai apoi acestea să poată respira/inspira liniştite prietenie.


_DSC0185Anamaria Rusu
PR și publicitate

AmFiTeatru nu e un loc. AmFiTeatru nu e într-un timp. Amfiteatru e sentimentul ăla de-ţi ridică părul pe mână. Am învăţat  să-mi canalizez energia şi să fiu ruptă de oboseală şi să-mi placă. Nu mai zic, cu AmFiTeatru se face primăvară. 🙂


_DSC0201Alex Gorghe
PR și publicitate

Și când nu am un tricou albastru pe mine, tot am un tricou albastru pe mine.


_DSC0180Doriana Mihai
Comunitate

Mi-am început anul cu gândul la „AmFiTeatru 9”, pentru că numele ăsta zumzăie armonios în lista de vise de împlinit în 2017. E despre cum aprilie se transformă dintr-o simplă luna a anului, în secundele, minutele, orele, clipele din care se compune festivalul, prin jocul căruia „privim prin prisma teatrului”. Aici se trăieşte zâmbetul de A(prilie)mFiTeatru.


_DSC0181Diana Știr
Voluntari

Îmi place când oamenii organizează lucruri împreună și cam despre asta e AmFiTeatru.


_DSC0230Bianca Plăcintaru
Ecologic

AmFiTeatru m-a învățat ce înseamnă cu adevărat „împreună” și de asta iubesc tare de tot acest festival.


_DSC0205Cristiana Boboc
Ecologic

Sunt prietenă cu AmFiTeatru de 3 primăveri. În fiecare an ne întâlnim 4 zile, timp în care facem totul împreună. Anul ăsta îl ajut să confecționeze lucruri care ar face natura să zâmbească. 🙂


_DSC0197Robert Onofrei
Media (foto)

La AmFiTeatru am crescut, mi-am facut prieteni si legături care au rămas și până astăzi. Am un loc în suflet rezervat în fiecare an pentru AmFiTeatru.


_DSC0182Alexandru Andrian
Media (video)

La AmFiTeatru, toata viata ta, trece prin ochii mei.


_DSC0202Bogdan Bogdănoiu
Economic

E sănătos să faci ce-ți place, pace!


_DSC0207Diana Bălăucă
Evenimente

Urmează auzul melodiei „Do What You Want” de la Ok Go împletit cu văzul mulțimii de oameni urmează gustul limonadei combinat cu mirosul florilor de cireș de la Ipotești urmează respirația sincronică a omuleților în sala de la Tineret legat cu emoția din spectacole urmează știi tu ce.


_DSC0216Mălina Caldare
Ghizi

AmFiTeatru a devenit de aproape trei ani, pentru mine, cel mai așteptat moment al anului. Nu cred că se poate descrie fericirea și entuziasmul pe care le trăiesc înaintea și în timpul festivalului și care în fiecare an se tot amplifică. AmFiTeatru ne bucură cu multe zâmbete, îmbrățișări, limonadă și oameni cu mult entuziasm și reunește pentru trei zile fericirea și emoția de a împărtăși aceeași pasiune.


_DSC0193Alexandra Marinițu
Sponsorizări, Cazări

Primii copaci înmuguriți din cartier. Sentimentul ăsta e AmFiTeatru.


_MG_0850Cristina Stănuc

AmFiTeatru este stupul nostru, iar noi suntem albinuțele care muncesc să îl întrețină.


_DSC0176Diana Amitroaie

E partea aia din an în care, 4 zile întregi, tu nu mai dai pe acasă dar mama ta te înțelege pentru că tot anul a auzit de AmFiTeatru. E partea aia din an în care poți să nu mănânci toată ziua pentru că te hrănești cu entuziasmul și zâmbetul oamenilor din jur. E partea aia din an în care plângi în prima zi de festival pentru că știi că mai sunt doar 3 zile. E partea aia din an când toate emoțiile tale trec la superlativ și nici nu vrei să le controlezi. E partea aia din an în care te bucuri că există teatru de adolescenți. E partea aia din an în care cuvântul „spectacol” înseamnă mai mult decât o piesă pusă în scenă. E partea aia din an cu aplauze calde și multe conjugări. E partea aia din an când urci în al 9 lea cer (hehe). E partea aia care îți dă tremurici de fiecare dată când te gândești la ea. E partea mea preferată, AmFiTeatru.


_DSC0245Anamaria Codiță

Sunt Codiță și sunt și monitoare pe lângă Codiță, iar treaba mea e să monitorizez.


_DSC0212
Alexandra Mahu
_DSC0223
Bianca Sălceanu / Imagine

 

 

_DSC0208
Larisa Fedeleș / Voluntari
_DSC0235
Irina Ciobanu / Voluntari
_DSC0219
Ruxandra Moraru / Ecologic
_DSC0248
Anamaria Vieru / Comunitate

 

 

 

_DSC0229
Adela Bradu / Evenimente
_DSC0183
Iuliana Balana / Media (foto)
_DSC0237
Ramona Andrieș / Ghizi
_DSC0187
Ilinca Hangan / Economic
Publicitate

Un gând despre „o 9 echipă AmFiTeatru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.