Privim înainte spre AmFiTeatru 10

Chiar dacă mai e destul timp, iată că privim înainte către ediția Amfiteatru 10, festival de teatru adolescent! Așa începem printr-un spectacol al Atelierului de teatru ce pune în discuție curajul de a fi liber – unul dintre punctele tari ale festivalului.

Fie că ești adolescent, urmează să fii sau ai trecut de această etapă, îți propunem sa faci parte din această experiență a auto-descoperirii Vineri, 17 noiembrie 2017, ora 2000 în Grand Irish Pub. unde Diana, Ami, Bogdan, Cody, Alex, Kitty, Bianca, Antonia și Maxim „privesc înainte” cu emoție.

2017-14-11-16-08-12Dintr-un joc aparent, spectacolul Toți privesc înainte de Mihai Ignat ajunge să atingă punctul vulnerabil al vieții prin care toți trecem – adolescența. Astfel, acesta devine reprezentativ pentru emoțiile, frustrările, concepțiile și greutățile unei generații care ține cu dinții de libertățile și principiile sale, punând în prim-plan un grup de prieteni care au curajul să fie ei înșiși.

Te așteptăm cu inima deschisă și, pentru a face posibilă a 10-a ediție a AmFiTeatrului, te rugăm ca la intrare să contribui cu 5 lei – un efort mic, dar apreciat din plin. De asemenea, le vom fi recunoscători și celor care vor dori să susțină festivalul și cu alte donații.

Vino să privești către o nouă lume şi nu uita – doar Împreună AmFiTeatru!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.