SăFimCrăciun împreună!

Odată cu primii fulgi de zăpadă presărați se strecoară atât zâmbete pe chipurile oamenilor, cât și primele firmituri de magie a Crăciunului. Însă nu și pentru copiii defavorizați, pentru care Crăciunul e un motiv de tristețe. Aceștia sunt tinerii cu dizabilități ce aparțin Centrului de Integrare sau copii ce provin din familii fără posibilități materiale, pentru care idea unui cadou le este foarte departe sau e doar un vis.

Hai și tu duminică, 17 decembrie 2018, ora 20:00, la Casa Tineretului să FimCrăciun împreună! Atunci va avea loc spectacolul cum ne place al Atelierului de teatru – o strângere de fonduri pentru cadourile lui Moş Crăciun care vor fi dăruite copiilor aflaţi în evidenţa Serviciului Comunitar Specializat destinat Protecţiei Copilului şi a tinerilor de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională, „Lucie Lecomte”, din cadrul DGASPC Botoșani. Prezența fiecăruia dintre voi contează pentru a readuce bucuria absolut necesară lor și pentru a le îndepărta greutățile ce îi împiedică să simtă spiritul Crăciunului.

Un spectacol din al cărui conținut nu lipsește magia adolescenței – cum ne place – pune în scenă o colecție de întâmplări culese din scenele din piese scrise de Shakespeare (Cum vă place, Visul unei nopți de vară, A douăsprezecea noapte, Îmblânzirea scorpiei) care vorbesc despre ceea ce dă culoare vieții – dragostea. Astfel, spectacolul pune în prim-plan personaje din lumea adolescenților de astăzi care îți demonstrează că în orice loc sau în orice punct de pe axa timpului te-ai afla, iubirea este aceeași și, fără doar și poate, zâmbetele, fluturii, întrebările, problemele, surprizele sunt aceleași.

Intrarea se face pe baza donației minime de 10 lei.

Pe 18 decembrie, bobocii Atelierului de teatru vor avea prima lor reprezentație – un moment teatral inspirat de Alice în Țara Minunilor, făcut cu multă iubire și dedicare pentru a fi oferit copiilor vizați. După spectacol, spiridușii din echipa AmFiTeatru le vor împărți cadourile și surprizele achiziționate din contribuțiile dăruite de voi.

AmFiTeatru dorește un Crăciun fericit tuturor!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.