Împreună dăm formă unei noi lumi

Pssst, pssssst, tu! Da, tu! Ia spune-ne: de câte ori ai visat la o lume a ta? O lume în care să fii tu –să zbori și să fii liber mai ceva ca pasărea cerului. Șiiii acum, de câte ori ți s-a zis că nu e posibil, că e doar un vis și că ar trebui să nu mai fii cu capul pe altă planetă?

Dacă răspunsul tău e „de multe ori”, atunci ești de-al nostru. Și asta pentru că avem același scop – să construim un univers așa cum ne place, și nu oricum, ci folosindu-ne de zvâcul adolescentin și de toată puterea teatrului! Așa că vino JOI, 1 februarie, ora 15:00 la Colegiul Național „Mihai Eminescu” în Sala MULTIMEDIA și ia-ți și prietenii cu tine (doar nu vrei să fii singur în tot acel nou univers).

Ce va trebui tu să faci? Ei bine, e de ajuns doar să îți folosești imaginația și entuziasmul pentru a-ți pune în practică visurile lumii tale – AmFiTeatru! Mai concret, vei face parte din organizarea festivalului ca voluntar: te vei îndrăgosti și reîndrăgosti de teatru, te vei distra decorând mica planetă albastră cu ajutorul departamentului Ecologic și cel mai important, vei putea ghida trupele participante printre activitățile noului spațiu adolescentin!

Ești pregătit să te desprinzi pentru câteva zile de banalul vieții de zi cu zi și să zbori către miezul unui univers al redescoperirii? Vei putea răspunde numai dacă vei veni.

Vino SăFiiVoluntar AmFiTeatru 10!

Intrarea costă un zâmbet.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.