Albastrul e mai mult decât o culoare

Sunt puține lucruri de care suntem siguri când vine vorba de festival, dar cu siguranță lumea pe care ne-am decis să o creăm prin teatru e pe mâini bune! Și nu o spunem doar noi, ci și numărul mare de entuziaști care au venit joi, 1 februarie să se convingă că AmFiTeatru e locul unde pot să-și vadă visul cu ochii.

Ne-a emoționat tare că nu îi puteam cuprinde pe toți cu privirea și ne-a amuzat când a trebuit să-i împărțim în două grupe pentru că nu încăpeau toți în sală – mulțumim! Totuși asta nu ne-a împiedicat să îi cunoaștem pe cei care ne oferă ediția asta ajutorul și briza de energie pozitivă de care avem neapărată nevoie. Suntem mai mult decât norocoși să îi avem alături pe Voluntarii fără de care nu AmFiTeatru!

Pe ei îi vei întâlni sigur în perioada 25-29 aprilie. Îi vei recunoaște după tricoul albastru, privirea visătoare și dorința lor în a te ajuta cu bucurie!

Suntem nerăbdători să începem împreună joaca din spațiul visurilor adolescentine! Dar până atunci șlefuiește-ți bine zâmbetul pentru următorul eveniment AmFi și fii pe fază!

Această prezentare necesită JavaScript.

Mai multe imagini găsești AICI

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.