Echipa AmFiTeatru 10

echipa10

1Diana Știr
AșFiDirector
/

Abracadabra
Să se realize10 ne place 9!
Deci 8ăm pentru împreună AmFiTeatruuuuuu!
(Dacă spui asta o dată în gând o să fie o ediție tare.)


2Bogdan Bogdănoiu
AșFiDirector 
/

Efervescență. Cea mai mică tabletă de efervescență cu o concentrație aproape de supradoză. Sau efectul AmFiTeatru asupra mea în cei 3 ani în care ne întâlnim, râdem, ne certăm, ne iubim împreună. Doar că anul ăsta îmi șoptește în continuu: „Don’t sleep, it’s showtime”. Plus că mi-a făcut cadou o baghetă cu care pot să împrăștii toate cele 7 culori ale prismei peste tot.

3Diana Bălăucă
PR și publicitate
/

AmFiTeatru e ceea ce mă face să iubesc albastrul mai mult decât oricând.


5Bianca Plăcintaru
Evenimente
/

Prima dată după mult timp când îți intră soarele printre gene… Așa se simte AmFiTeatru.


4Doriana Mihai
Comunitate 
/

E ca atunci când ești în momentul tău de fericire și nu-ți poți explica dacă zâmbetul se arată doar pentru o fracțiune de secundă sau e de fapt energia care te cuprinde atunci când se apropie amalgamul de stări ce-ți accelerează bătăile inimii. AmFiTeatru este momentul, emoția și acel zâmbet.


6Alex Andrian
Video 
/

La AmFiTeatru, toată viața ta trece prin ochii mei. #media


7Robert Onofrei
Foto 
/

AmFiTeatru a intrat subit în viața mea prin clasa a 9-a. Sunt a 12-a și încă nu m-am obișnuit cu ideea că trebuie să renunț, ușor-ușor, la organizarea acestui festival minunat.


8Diana Amitroaie
Foto /

E partea aceea din an în care, 4 zile întregi, tu nu mai dai pe acasă, dar mama ta te înțelege pentru că tot anul a auzit de AmFiTeatru. E partea aceea din an în care poți să nu mănânci toată ziua pentru că te hrănești cu entuziasmul și zâmbetul oamenilor din jur. E partea aia din an în care plângi în prima zi de festival pentru că știi că mai sunt doar 3 zile. E partea aia din an când toate emoțiile tale trec la superlativ și nici nu vrei să le controlezi. E partea aia din an în care te bucuri că există teatru de adolescenți. E partea aia din an în care cuvântul „spectacol” înseamnă mai mult decât o piesă pusă în scenă. E partea aia din an cu aplauze calde și multe conjugări. E partea aia care îți dă tremurici de fiecare dată când te gândești la ea. E partea mea preferată, AmFiTeatru.


9Bianca Sălceanu
Imagine /

Boboci de floare, copaci înmuguriți, miros de lămâie proaspătă și mii de zâmbete sub un cer senin. Mă simt puțin mai împreună când e AmFiTeatru. Parcă festivalul ăsta concentrează în câteva zile întreaga primăvară. Cu AmFi am avut primul party, mi-am descoperit pasiunea pentru dans, am avut prima premieră, am fost voluntar și am ajuns organizator. Și îmi place la nebunie ca îi pot imprima o părticică din imaginația mea.


10Larisa Fedeleș
Voluntari 
/

Acele trei zile din aprilie din ultimii doi ani de la AmFiTeatru 8 până astăzi sunt pentru mine punctul culminant al celor 365/6 zile prin care tot trec. În timpul AmFiTeatrului lumea devine albastră și în jurul meu sunt doar oameni care savurează cultura, prietenia și amuzamentul oferite de festival, ceea ce mă face și pe mine parcă alt om. Abia aștept să fim cu toții împreună la AmFiTeatru.


11Cristiana Boboc
Ecologic 
/

Dacă mă întrebi definiția lui „împreună” îți zic imediat că e „AmFiTeatru”. Eu AșFi de 4 ani și nu-mi doresc să cobor vreodată din acest roller coaster de bucurie deplină. Îți mulțumesc că-mi faci primăvara să conteze!


11-2Anamaria Vieru
Ecologic /

AmFiTeatru pentru mine a devenit un fel de sărbătoare deja. Când se apropie luna aprilie parcă vin spre mine niște semnale, niște mici licurici care mă agită. Sau poate sunt fluturași în stomac si eu m-am îndrăgostit de AmFiTeatru. M-am obișnuit să îl aștept în fiecare an, face parte din mine deja. Știi, e ca atunci când vine Crăciunul, doar că tu ești în spatele operațiunii, ești acolo în jurul tuturor elementelor ce fac ca acest festival să se întâmple. Și în momentul în care se întâmplă- BUUUUM! Ce să mai zic? Sunt copleșită…


12Anamaria Codiță
Sponsorizări 
/

Închidem ochii și ne imaginăm că nu mai suntem. Împreuna dăm viață unui joc prin care ne dezvoltăm și dacă am urma întocmai regulile sale, AmFiTeatru =în toată regula.


13Cristina Stănuc
Ghizi
/

Pentru mine AmFiTeatru e ca 10 în BAC sau e gura de aer rece și proaspăt într-o zi caniculară.


14Ilinca Hangan
Economic 
/

A fi în echipa AmFi pentru mine înseamnă a fi organizat. Nu organizat neapărat în viața de adolescent zăpăcit, dar organizat în a face lucruri frumoase, care îți aduc bucurie. Multă bucurie.

 

 

 

echip10

16Iuliana Balan
Foto /

Aprilie pentru mine e… of care e cuvântul… ă, soare? teniși? …ă, aaa… AmFiTeatru! Și știi cum se zice, când viața îți dă lămâi, fă-le poze.


17Larisa Stoleriu
Foto /

AmFiTeatru aduce primăvara în sufletul meu și mă încarcă cu energie pozitivă pentru un an întreg. Sunt entuziasmată pentru că voi petrece timpul cu persoane care au aceeași pasiune, dragostea de teatru, și vom face acest festival „ÎMPREUNĂ”.


18Diana Tuduruță
Imagine /

Mă ia cu fluturași în stomac când mă gândesc că vine AmFi. E un prieten nou, pe care l-am cunoscut acu aproximativ un an, dar care ocupă o părticică importantă din inima mea. În fiecare an, ne roagă să-i dăm câte un pic din energia noastră/voastră ca împreună să creăm ceva nou și plin de emoție. Abia aștept să vină și anul acesta și să-l revăd! Ah, deja am emoții!


19Adela Bradu
Evenimente /

De la AmFiTeatru am învățat multe. Atmosfera de festival nu o întâlnești prea des, mai ales în comunitățile mai mici, iar o dată pe an Botoșaniul are ocazia să simtă asta. Cea mai tare chestie e că e organizat de tineri, pentru tineri. Dacă vrei să simți și tu asta (sentiment pe care nu știu cum să îl descriu), sau dacă vrei să afli ce am învățat eu de la AmFi, hai să fim împreună teatru.


20Ruxandra Moraru
Ecologic /

AmFiTeatru e pentru mine ca un ghiveci în care ai sădit o sămânță şi o îngrijeşti până ajunge să facă flori.


21Alex Maxim
Voluntari /

AmFiTeatru e ca prietenul ăla pe care nu l-ai mai întâlnit de multă vreme. Şi te bucuri să-l vezi pentru că ştii că are numai lucruri faine de spus şi de arătat.


22Antonia Scutaru
Sponsorizări /

Copilărie, entuziasm, empatie, prieteni,… toate împreună: AmFiTeatru. Prima dată am fost voluntar la acest festival și m-am bucurat foarte tare de el crezând că totul era făcut prin magie, însa acum sunt în echipa de organizare și observ munca grea din spatele fiecărei ediții. Iubesc AmFiTeatru pentru că aici toată lumea se bucură pe deplin de teatru.

 


23Ramona Andrieș
Ghizi /

De doi ani am grijă ca AmFiTeatru să iasă perfect. Anul ăsta am grijă și de trupe! Bună, sunt Rumuna și sunt ghid(uș).

 


24Radu Chiriac
Economic /

I-am cerut lui Dumnezeu fericire și mi-a dat AmFi, mă declar mulțumit de răspuns.

 


25Tavi Mateiciuc
Comunitate /

Pentru mine e rețeta fericirii. Mai întâi pregătim proaspăt conceptul – blatul -adăugăm departamentele pentru -crema cea dulce- băgam totul la cuptor la focul sponsorilor, presărăm niște trupe de teatru adolescent, iar la final, decorăm tortul cu ajutorul voluntarilor.

 


26Anastasia Rotariu
Ghizi /

Răbdarea începe să îmi dispară încetul cu încetul, asta pentru că am dat de gustul acestui festival. Abia aştept să îmi umplu din nou sufletul de fericire văzând zâmbetele unor oameni iubiți în bătaia soarelui.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.