Joia tineretului, joia prietenilor

AmFiteatru 10 te invită la un nou eveniment JOIA TINERETULUI!

Cine nu a cunoscut până acum timiditatea? Fie că ți-a fost frică să-i spui cuiva ce simți, rușine când veneau rudele la tine și te întrebau câți ani ai sau când trebuia să vorbești în fața clasei și credeai că toți te judecă pentru ceea ce spui, cu siguranță au fost momente când n-ai avut curaj. Sau pur și simplu te simțeai singur și asta te făcea să nu ai încredere în tine, și de aici și timiditatea. Aveai nevoie de cineva căruia să-i spui absolut totul.

folderÎți dăm prilejul să fii spectator la tot ce n-ai avut curaj să zici, să fii acea persoană căruia i-ai fi spus totul, joi, 15 martie, ora 18:00 la Casa Tineretului. Vino la premiera unui spectacol conceput pentru a răspunde tuturor întrebărilor legate de ce simt sau gândesc tăcuții, dar și pentru a destrăma toate preconcepțiile despre ei.

coverDRAGĂ PRIETENE, este o adaptare de Anamaria Rusu după Jurnalul unui adolescent timid de Stephen Chbosky în care fiecare adolescent, indiferent de imaginea pe care o are/și-o creează, simte la un moment dat timiditatea.
DRAGĂ PRIETENE,  este spectacolul care te face să-ți fie dor de amicul cu care te jucai în fața blocului la 5 ani. Te face să-ți dai seama că și tu ești ca prietenul din gimnaziu care la liceu a ajuns cu totul altcineva față de ce cunoșteai.
Un puseu de „sunt singur?”, diferența dintre sentimente și emoții, adolescența privită din foarte multe perspective.
Totul se desfășoară într-un grup de adolescenți care descoperă rând pe rând ceva ce-i unește. Spectacolul nu are limită de vârstă, toți am trecut, trecem sau vom trece printr-un astfel de moment.

Un spectacol de Atelierul de teatru
Cu:
Rumuna Andrieș
Radu Chiriac
Alex Maxim
Eliza Jilav
Ruxandra Moraru
Alberto Păduraru
Anamaria Rusu
Antonia Scutaru
cu puțin ajutor din partea prietenilor Lenuș și Gelu Rîșca

Prețul biletului este 10 lei
biletele se pot achiziționa de la Antonia Scutaru – 10 A, /C.N.Mihai Eminescu corpul B sau Anamaria Rusu – 10 H /C.N. AT.Laurian
sau la intrare în sală, înainte de spectacol.

Această prezentare necesită JavaScript.


JOIA TINERETULUI se vrea – sper – o uitare pentru câteva ceasuri a nemiloasei reguli a cererii și ofertei, urmând să fie așezate în loc bunătatea și frumusețea pe care tinerii le mai pot oferi fără un gând ascuns de profit.
Joia tineretului poate fi apreciată și ca o excelentă idee în virtutea căreia tinerii să fie adunați în jurul artelor și al vieții spirituale, în general.
Când Teatrul „Eminescu” tocmai aniversează împlinirea a 60 de ani de la constituirea primei trupe proprii, și înaintea ediției Amfiteatru 10, perindarea pe scena botoșăneană a acestor grupuri de tineri iubitori de teatru îmi întărește sentimentul că, în adevăr, viața teatrală va continua mereu la Botoșani, indiferent de vremelnicele neajunsuri administrative. (Traian Apetrei, Director general al Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani)

Le mulțumim, ca de fiecare dată, tuturor celor care au fost alături de noi la spectacolul CARAJALE al Dramei Club, din Joia tineretului. Numai datorită vouă AmFostTeatru!


Festivalul AmFiTeatru 10 va avea loc în perioada 25-29 aprilie 2018

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.