Toți privesc înainte la Joia Tineretului

Deși acum festivalul e doar la o aruncătură de gând distanță, aventura ce poartă numele de AmFiTeatru 10 a început de ceva  vreme.

29872290_10209220237062429_8772031049648786815_o

Seria evenimentelor pentru comunitatea botoșăneană ne dă entuziasmul de a începe în forță festivalul! Astfel, vei avea prilejul să fii spectator JOIA TINERETULUI 12 aprilie, ora 18:00 la Casa Tineretului, la spectacolul Toți privesc înainte de Mihai Ignat! Sigur îți mai aduci aminte de „stelele” cartierului despre care toată lumea zicea că beau, fumează dar totodată sunt cei mai cool de pe zonă… sau de fata aia super drăguță după care toți băieții erau praf… sau momentul ăla în care stăteai cu prietenii la o țigară și o bere luate din cheta prieteniei! Haide să redescoperi toate zilele „pierdute” cu prietenii gândindu-te ce o să faceți cu viața voastră. Dacă voi fi ca părinții mei? Dacă voi rămâne singur? Dacă iubesc? Dacă fac în altă ordine tot ce ar trebui făcut? Spectacolul este o mostră din inima adolescenților pusă într-o lamelă la un microscop pentru a fi studiată, dar mai ales înțeleasă.

Lasă-te ademenit de razele de soare de aprilie și de mireasma copacilor înfloriți, ce merg mână-n mână cu un strop de teatru de Joia Tineretului! Haide să fim teatru, adolescent, împreună pentru o ultimă dată înainte de AmFiteatru 10! Hai să ne bucurăm împreună de acest spectacol pentru a ne putea lansa pe orbita AmFiTeatru!

Distribuţia:
JENI – Diana Știr
CICI – Diana Amitroaie
CORALIA – Anamaria Codiță
LULU – Bogdan Bogdănoiu
GIGI – Alexandru Andrian
și Bianca Plăcintaru, Antonia Scutaru și Alex Maxim

REGIA ARTISTICĂ – Alexandra Marinițu

cu puțin ajutor din partea prietenilor Lenuș și Gelu.

Prețul biletului este de 5 lei.

– spectacolul este recomandat tinerilor peste 14 ani –

Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în a duce la capăt proiectul JOIA TINERETULUI, și anume domnul Traian Apetrei, Directorul general al teatrului „Mihai Eminescu”, întregului personal tehnic al Teatrului Eminescu, trupelor de teatru adolescent Drama Club și Atelierul de teatru și, nu în ultimul rând, comunității botoșănene pentru sprijinul și deschiderea către acest eveniment!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.