Bucurii de Crăciun

Săptămâna trecută echipa AmFiTeatru s-a bucurat să participe la două evenimente importante care ne-au adus împreună în fața unor spectatori dornici de zâmbete și voie bună. Cu ocazia zilei de 3 decembrie (Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități) a avut loc evenimentul datorită căruia ne bucurăm că am fost invitați în cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență din Leorda. Acțiunea îi vizează pe vârstnicii pentru care bobocii Atelierului de teatru au fost mai mult decât încantați să reprezinte un moment adaptat după nuvela „Două loturi” (regia: Erwin Șimșensohn). Extrem de încântați amintrat în locul în care vârstnicii ne așteptau plini de iubire. Reacția de la finalul reprezentației ne-a adus un gram de căldură, cei din cadrul azilului oferindu-ne îmbrățișări și sărutări de mulțumire.

De asemenea, le-am făcut o vizită de Moș Nicolae copiilor din cadrul secției de psihiatrie de la Spitalul de Copii, cu dorința de a le aduce un zâmbet pe chipuri. Reacțiile lor sincere au fost cele care ne-au reprezentat cu adevărat mulțumirea, astfel boboceii din Atelierul de teatru au simțit să împărtășească câteva din sentimentele trăite atunci:

Alexandru Maxim: Mai rar vezi oameni care să se bucure atât de pur dintr-un lucru atât de simplu.

Ilinca Humelnicu: Eu m-am simțit împlinită când am văzut cât de fericiți erau oamenii la care am fost, cât de mult au apreciat gestul pe care l-am făcut. Când plecam ei ne zâmbeau și cineva a spus că noi o să schimbăm lumea. Această activitate m-a pus pe gânduri și am realizat că pentru ei a însemnat mult simplul fapt că noi am venit acolo să le aducem un plus de bucurie chiar și pentru câteva minute. Când am văzut entuziasmul lor m-am gândit că trebuie să mai avem activități de genul ăsta, deoarece contează foarte mult.

Alexandra Șulea: A fost emoționant să jucăm în fața acelor vârstnici ! Se citea bucuria pe chipurile lor. Faptul că am fost împreună cu voi a făcut totul să fie mai frumos!
#impreunăamfiteatru #impreunădăruim #amfiteatrufestival #amfiteatru11


-Echipa AmFiTeatru 11

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.