Echipa AmFiTeatru 11

Ilinca Hangan / AșFiDirector

Prima rază de soare o simt în aprilie. Iau o gură mare de aer, libertate si fericire care îmi ajunge tot anul. Până atunci, încercăm sa creăm ordine în dezordine. Să fim oameni mari in oameni mici. Noi AmFiTeatru. Tu?


Larisa Fedeleș / AșFiDirector

Dacă nu ați avut experiența de a sta în aceeași cameră cu 20 de adolescenți ambițioși, energici si creativi, vă spun eu cum e, fiindcă particip activ de 3 ani la şedințele pentru organizarea festivalului. Trecem de la un subiect la altul fară concluzii, stabilim deadline-uri care sfârșesc mereu depaşite si totul pare copleşitor, la început. Dar energia pe care o avem si libertatea care pur si simplu nu ne lasă să respectăm o data fixă, sunt calitățile ce creează un festival cu adevărat adolescentin. Iau o gură proaspătă de aer si o doză de dopamină în fiecare zi de festival şi sunt sigură că a devenit un obicei pentru toată lumea: organizatori, voluntari, artiști, spectatori. Amfiteatru


Ruxandra Moraru / AșFiDirector

Dacă îți dorești să „fii teatru”, şi nu știi cum să reușești, așteaptă până ajungi în festival unde inspiri, râzi, alergi, cauți, ajuți, privești, plângi, te regăsești, obosești, iubești, îți iei avântul, zbori, apoi expiri. Atunci ai să uiți de fosta dorință de a fi teatru, în schimbul ideii de „a fi” acolo pur și simplu, dedicat total. Și când o să se termine, ai să știi că într-adevăr ai fost teatru. Și nu ai ajuns să fii teatru datorită unor planuri bine făcute în avans, ci pentru ca ai dăruit și te-ai dăruit teatrului, care bineînțeles că te-a primit în brațele sale. Și uite așa, până la urmă chiar ai fost teatru.


Adela Bradu / Economic

Iuliana Balan / Foto

Ramona Andrieș / Monitori

Anamaria Rusu / PR și Publicitate

Antonia Scutaru/ Sponsorizări

Eliza Jilav/ Video

Alex Maxim / Voluntari

Natalia Radu / Imagine

Tavi Mateiciuc / Evenimente și Social



2 gânduri despre „Echipa AmFiTeatru 11

  1. Bravo copii ceea ce faceti voi acum va ajută substanțial in dezvoltarea personală . Dacă nu ve-ti deveni actori profesioniști aveți toate argumentele de a fi buni spectatori.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.