Exerciții de respirație

Joia tineretului a fost de fiecare dată ca exercițiul acela de dimineață pe care îl faci cu geamul deschis după ce ai dormit adânc și simți că te trezești de-a binelea. Toate astea, doar că pentru suflet. De fiecare dată am făcut un pic de gimnastică pentru suflet, am râs, am și plâns, dar în final am simțit că ne-am mai trezit din rutina vieții de zi cu zi și am luat o gură de aer proaspăt după mult dormit cu ochii deschiși.

Când am văzut atâția oameni care vor sa fie la fiecare acțiune AmFiteatru (Poeseara, Cinemateca, Joia tineretului) am fost profund impresionați de numărul de voluntari de anul asta și credem ca asta înseamnă un festival cu, despre și pentru adolescenți. Parca avem fluturi in stomac dar știm cât de aproape e AmFiTeatru iar toți fluturii se vor vedea în zâmbetele tuturor.

Mulțumim și reverențe tuturor celor care ne-au oferit momente ca acestea și nu putem să nu ne gândim cât de puțin mai este până vine festivalul cu adevărat și cum o să avem parte de toate acestea o zi după alta. Probabil nu degeaba AmFiTeatru e primăvara

Abia așteptăm, pentru că #împreunăAmFiTeatru. Nu mai este mult și vom deschide cutia cu surprize.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.