Mai mergem puțin apoi ne-ntoarcem la JOIA TINERETULUI

„Oricine are o viață lăuntrică pe care ar vrea să și-o exteriorizeze. Dar greutatea e tocmai asta: să reușești să exteriorizezi doar atât cât este necesar, în echilibru cu ceilalți. Noi nu ne aflăm deloc în piesă, iar actorii ne privesc din afară. Poți trăi în fața unei oglinzi care nu se mulțumește să te înghețe cu imagine expresiei tale, dar ți-o mai și preface în propria caricatură, imposibil să te mai recunoști? Opera scriitorului s-a terminat în momentul în care a terminat de scris ultimul cuvânt. Pentru că,  din momentul în care a ajuns pe scenă, există doar creația scenică”,

…spectacolul pe care o facem noi, și care e numai al nostru, așa cum iese în ziua respectivă – bun, prost, tot al nostru e, Doamne-ajută!

Au mers puțin pe la AmFiTeatru, au ajuns la Ideo Ideis 13, au cotit-o la SusPicious Suceava, au întors-o la Ludicus 16 Mioveni (de unde au adus și Premiul I pentru cel mai bun spectacol și Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină – Antonia Scutaru) și acum, cei din ATELIERUL DE TEATRU al Colegiului Național „Mihai Eminescu” se întorc acasă joi, 17 octombrie ora 18:00 la Casa Tineretului fix la JOIA TINERETULUI AmFiTeatru!

Așa că vino cu prietenii să râdem, să râdem, să mergem, să plângem, apoi să ne-ntoarcem pentru că ÎMPREUNĂ AmFiTeatru!

Biletele se găsesc la intrare la Casa Tineretului.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.