Înscrieri VOLUNTARI

Începem! Avem nevoie de tine, dornic voluntar!

Festivalul adolescent AmFiTeatru, ce aduce mereu primăvara în Botoșani va ajunge alături de tine la ediția a-12-a, în aprilie 2020.
• Avem nevoie de „voi/noi” pentru ca, la fel ca în fiecare an, să construim împreună AmFiTeatru. Dacă ești licean în Botoșani, tot ce trebuie să faci este să completezi FORMULARUL DE ÎNSCRIERE, să dai un share să afle și prietenii tăi… și prietenii prietenilor tăi… și tot așa mai departe.
• Ai timp să dai de veste și să te și înscrii până pe 24 Noiembrie la ora 23:59.
• Vei afla până pe 27 noiembrie 2019 dacă ne vom întâlni la prima întâlnire de pe 2 Decembrie 2019 cu voluntarii selecționați.

Încă de la primele ediții ale AmFiTeatrului voluntarii au avut un rol cheie în crearea și formarea festivalului! Acest lucru rămâne neschimbat în ultimii ani, numărul lor devenind tot mai mare, ajungând ca la cea de a 11-a ediție să fieîn total 364 de voluntari, toți fiind elevi din Botoșani. Până la începerea festivalului ei iau parte din activități de promovare a culturii în Botoșani cum ar fi Cinemateca, Poeseara și Joia tineretului, în întâlniri de creare de materiale folosite în cadrul festivalului, dar și în activități umanitare și caritabile în folosul comunității (pe care se va pune un accent mai mare odată cu această ediție).

Ne îndreptăm spre a 12-a ediție a AmFiTeatrului și te așteptăm să ni te alături!

Publicitate
Etichetat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.