Alice în Țara GENEROZITĂȚII

Ce-ar fi dacă AmFiCrăciun împreună?

Vrem și anul acesta să împărțim din magia sărbătorilor cu rezidenții Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională, „Lucie Lecomte”! Atelierele Moșului vor fi centrele de colectare din Facefood și Casa Tineretului, unde veți putea aduce haine de-ale voastre sau de ale părinților voștri, în stare bună, care să poată fi purtate de persoane între 19 și 44 de ani, pe care nu le mai purtați sau pe care credeți că le puteți dona. Știm că ți-ai dorit măcar o dată să fii ajutorul lui Moș Crăciun!

De asmenea, tot la Casa Tineretului, pe 12 decembrie, va avea loc un spectacol cu scop caritabil, toți banii strânși din vânzarea de bilete mergând spre această cauză. JOIA TINERETULUI aduce cu sine ultima reprezentație a spectacolului „Alice în Țara Minunilor”, deci nu trebuie să o ratați!

ALICE ÎN ȚARA MINUNILOR e despre tot ce înseamnă schimbare – așteptată, neașteptată, dorită, nedorită… E despre controlul părinților, despre pierderea controlului și găsirea de sine. Alice încearcă să-și găsească un răspuns concret la o întrebare importantă „Cine sunt eu?” – cu un răspuns aparent simplu de găsit. Cine o ajută în această călătorie? Se pare că toți sunt nebuni pe tărâmul ciudat pe care hoinărește și niciunul nu dă semne că ar vrea să o ajute. Înconjurată de atâtea personaje, și totuși atât de singură, oare va găsi Alice răspunsul?

19 decembrie va fi o zi importantă, încărcată de emoții magnifice deoarece bobocii Atelierului de teatru vor avea prima lor reprezentație, își vor face deci debutul într-un cadru prietenos, oferind spre degustare rezidenților CITO Rețeta dragostei de Sabina Balan. După spectacol, se vor transforma în spiridușii din echipa AmFiTeatru și vor împărți prietenilor noștri cadourile și surprizele achiziționate din contribuțiile dăruite de voi.

Hai și tu să devii ajutorul Moșului! Împreună DĂRUIM!

Publicitate
Etichetat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.