Termeni și condiții

ACCES

Accesul se face prin intermediul https://amfiteatrufestival.com și este gratuit. Conținutul paginii web este cu caracter informativ.

Utilizând acest website sunteți de acord cu acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

Pagina web este oferită doar pentru uzul personal, non-comercial, putând fi imprimată doar pe suport de hârtie.

În orice alte situații, conținutul paginii web nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Orice utilizare a conținutului paginii web în alte scopuri decât cele exprimate prin prezentul document este interzisă.

În lipsa obținerii  în prealabil a unui acord scris, stabilit cu Asociația, pe  amfiteatrufestival@yahoo.com , următoarele acțiuni sunt strict interzise:

  • Excluderea însemnelor paginii web care relevă dreptul de autor al Asociației asupra conținutului.
  • Publicarea, modificarea , transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului.
  • Duplicarea sau stocarea conținutului, transferul pe orice server sau alt mijloc de stocare a informației.

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cu respectarea dispozițiilor Legii 677/2001, cu modificările și completările ulterioare, Asociația se angajează să prelucreze datele  pe care le colectează, doar în scopul specific. Datele cu caracter personal nu vor fi transmise către terți decât cu acordul dumneavoastră expres.

RĂSPUNDERE

Asociația va verifica și se va mobiliza pentru ca informațiile furnizate prin intermediul https://amfiteatrufestival.com să fie corecte și actuale. Asociația își rezervă dreptul de a modifica sau șterge în orice moment, fără vreo notificare, conținutul de pe site, structura, design-ul sau condițiile de utilizare.

Asociația nu poate fi trasă la răspundere  pentru informațiile furnizate, conținute, omise, pentru prejudiciile de orice natură, suferite de utilizatorul care redistribuite informațiile sau care își bazează acțiunile sau deciziile pe informațiile din interiorul paginii web.

Publicitate