Poeseara de 10

Prelungim Ziua internațională a Poeziei într-un eveniment cu etichetă AmFiTeatru, de care vă puteți bucura joi, 22 martie, ora 19:00, în Grand Irish Pub. E șansa ta să spui poezia dintr-o carte din bibliotecă pe care ai deschis-o la nimereală, căreia i-ai făcut o poză pentru că îți plăcea foarte mult, poezia care te reprezintă cel mai bine sau chiar poezia pe care i-ai scris-o acelei tipe sau acelui tip, dar ți-a fost rușine să i-o oferi. Ești liber să o reciți sau pur și simplu să o citești, tot ce contează e să ai curaj să împărtășești. Și poate vei merge acasă și cu surpriza-amintire pregătită de noi! Ești de asemenea liber să vii doar să-i asculți pe ceilalți și să te delectezi cu frumusețea trăirilor puse în versuri.

Hai să fii poezie împreună cu noi!

Poeseara e ceea ce aduce adolescenților ca tine, din Botoșani un nou suflu, apropiindu-i de poezie prin recitarea, citirea sau spunerea ei în fața celorlalți. Dacă nu vrei să spui, tot se întâmplă ceva și auzi versurile celorlalți. Dacă scrii poezie profită de ocazie și spune-ne cam cum stă treaba.

AmFiTeatru 10 se apropie, iar de Ziua Internațională a Poeziei vino cu o foiță-n buzunar, recit-o cu ochii la oamenii din jurul tău, încurcă-te, dar vino!

Și vom face împreună încă un pas spre AmFiTeatru 10!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.